Garanti Bankası Bayram Kredisi Kampanyası

Garanti Bankası Kurban Bayramı Kredisi Kampanyası kapsamında Sadece Nüfus Cüzdanı ile ve ayda % 0,79 ‘dan başlayan Faiz Oranları ile Bayram Kredisikullandıracak. Garanti Bankası’nın 2013 yılı Kurban Bayramı‘na özel olarak hazırlamış olduğu kredi kampanyası dahilinde maksimum 60 aya varan vadelerle en fazla 50.000 TL’ye kadar kredi kullanabiliyorsunuz.
.
“Bayram Masrafları Sizi de Vurmasın, Garanti’den Kredi Çekmenin Tam Zamanı veGaranti’den Çek Kredileri” sloganı ile reklamları devam eden Garanti Bayram Kredisi Kampanyası ile Gelir Belgesiz, İkametgahsız, Evraksız ve Zahmetsizce kredi kullanabilir bayramı sevdiklerinizle nakite sıkışmadan mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Kampanya çerçevesinde 350,07 TL taksitle 10.000 TL ( 36 taksitle) ve 724,70 TL taksitle de 30.000 TL kredi kullanabiliyorsunuz. (60 taksitle)
.
Garanti Bankası‘nın evraksız olarak sadece Nüfus Cüzdanı ile Bayram Kredisikullandırdığı Garanti Bayram Kredisi Kampanyası hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için size en yakın Garanti Bankası şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar