SMS Bağlantısı için hizmet şartları nelerdir?

4. Hizmet Hesabınızdan Sorumlusunuz.

Hizmet hesabınızda gerçekleştirdiğiniz tüm eylemlerden sorumlusunuz. Hizmet hesabınız için Microsoft Passport Network parolası da dahil her parolayı gizli tutmak sizin sorumluluğunuzdadır. Ek kişilerin sizin Hizmet hesabınızı kullanmalarına ve/veya Hizmet hesabınızla ilişkili ek üye hesaplarına Microsoft Office Outlook 2007 "temsilcileri" veya hizmet tarafından geçerli kılınmış diğer işlevler aracılığıyla izin verebiliriz. Bunlara "ilgili hesaplar" adını veriyoruz. Hizmet hesabını veya diğer ilgili hesapları kimlerin kullanabileceğini sınırlandırabiliriz. İzniniz olmadan hesabınızı kullanan kişileri veya Hizmetle ilgili bir güvenlik ihlalini anında bize haber verin.

5. İlgili Hesap Kullanıcıları.

İlgili bir hesabın kullanıcısıysanız, Hizmet hesabının sahibi ilgili hesabınız üzerinde tam denetime sahiptir. Bu denetim, hizmeti sonlandırmayı, herhangi bir zamanda ilgili hesabınızı kapatmayı veya değiştirmeyi ve ilgili hesabınızla ilgili kullanım bilgisi istemeyi ve almayı içerir. İlgili hesabınızla ilgili her veri, Hizmet hesabı sahibinde ve Microsoft'ta toplanır ve teslim edilir. İlgili bir hesap kullanıcısı olarak bu anlaşma aşağıdaki bölümler hariç size uygulanır: 4. Bölüm (Hizmet Hesabınızdan Sorumlusunuz), 6. Bölüm (Ücretler ve Fatura); 15. Bölüm (Hizmet İptaliniz) ve 21. Bölüm (Size Uyarılarımız; Elektronik Bilgileri Kabul Edin).

6. Ücretler

6.1 Bu Hizmet İçin Ücret Yok.

Microsoft, bu hizmeti ücretlendirmez. Ancak, kablosuz hizmet sağlayıcınız, SMS metin iletileri göndermenizi ve almanızı ücretlendirmiş olabilir. Lütfen, daha fazla bilgi için kablosuz hizmet anlaşmanıza bakın veya kablosuz hizmet sağlayıcınızla iletişim kurum. İnternet Hizmet Sağlayıcınız (ISS), anlaşmanıza bağlı olarak, bilgi göndermenizi ve almanızı ücretlendirmiş olabilir. Lütfen, daha fazla bilgi için ISS anlaşmanıza bakın veya ISS'inizle iletişim kurun.

6.2 Kablosuz Hizmet.

Bu Hizmet, kablosuz hizmeti veya bir cep telefonunu içermez. Bir kablosuz hizmet sağlayıcısı veya bir cep telefonu edinmek sizin sorumluluğunuzdadır. Kablosuz hizmet için konmuş ücretleri hizmet sağlayıcısına ödemek sizin sorumluluğunuzdadır.

6.3 Internet Hizmeti.

Bu Hizmet internet hizmeti içermez. Bir İnternet Hizmet Sağlayıcısı edinmek sizin sorumluluğunuzdadır. İnternet hizmeti için konmuş ücretleri ISS'ye ödemek sizin sorumluluğunuzdadır.

7. Sistem Gereklilikleri ve Kablosuz Hizmet.

7.1 Sistem Gereklilikleri.

Microsoft Office Outlook 2007'nin gerçek bir kopyası ve Microsoft Internet Explorer 6.0 veya daha sonraki sürümünün yüklü olduğu kişisel bir bilgisayarınızın olması gerekir.

7.2 Kablosuz Hizmet

Bu Hizmeti sağlayabilmesi için, bir kablosuz hizmet sağlayıcısından kablosuz planı olan bir cep telefonunuzun olması gerekir. Bu Hizmeti destekleyen kablosuz hizmet sağlayıcılarının bir listesine buradan göz atabilirsiniz.

8. Postaladığınız veya Sağladığınız Malzemeler; İletişimleri Görüntüleme.

Malzemeleri, Hizmetle ilgili olarak kullanım için gönderebilirsiniz. Postaladığınız malzemelerin veya Hizmetle ilgili ("gönderilen posta" diye adlandırılır) bize sağladıklarınızın (görüşleriniz dahil) sahipliğini iddia etmiyoruz. Ancak, postalayarak veya posta göndererek her biri Servisle ilgili olmak üzere postaların kullanımı, kopyalanması, dağıtımı, görüntülenmesi ve değiştirilmesi için ortak izin vermiş olursunuz. Ayrıca, diğer kişilere bu izni vermek için de ortak izin vermiş olursunuz. Bu bölüm, yalnızca yasal içeriğe uygulanır ve yasal içeriğin kullanımı ve yayınlanması yasaya aykırı değildir. Gönderdiğiniz postalar için size ücret ödemeyeceğiz. Aktarmayı reddedebiliriz veya gönderdiğiniz postayı istediğimiz zaman kaldırabiliriz. Gönderdiğiniz her posta için, bu bölümde izinleri vermeniz için tüm haklara sahip olmanız gerekir.
İletişimlerinizin içeriği de dahil olmak üzere, Hizmet kullanımınızı özel olarak değerlendiriyoruz. İletişimlerinizi sık sık görüntülemiyoruz veya iletişimlerinizi birine açıklamıyoruz. Bununla birlikte, gerekli gördüğümüz şu gibi durumlarda yasaların izin verdiği kadarıyla iletişimlerinizi izleyebilir veya iletişimlerinizin içerikleri de dahil olmak üzere hakkınızda bilgi verebiliriz: (1) yasal gerekliliklere uymak veya yasal sürece yanıt vermek; (2) bu anlaşmayla olan uyumunuzu sağlamak; (3) Microsoft çalışanlarının, müşterilerinin veya kamu haklarını, malını veya çıkarını korumak.

9. Yazılım.

Hizmetle kullanmanız için size yazılım sağlayabiliriz. Bizden yazılım aldıysanız, yazılım kullanımınız, yazılımı kabulünüz için sunulan lisans şartları altındadır. Size lisans sunulmamışsa, yalnızca Hizmetin yetkili kullanımları için yazılım kullanım hakkı vermişiz demektir. Telif hakkı ve diğer fikir sahipliği yasaları ve anlaşmaları yazılımı ve içeriği korur. Diğer bütün haklar yazılıma ayrılmıştır. Microsoft veya üreticileri yazılımda başlığın, telif hakkının ve diğer tüm fikir sahipliği haklarının sahibidir.
Yazılım sürümünü otomatik olarak kontrol edebiliriz. Güncellemek, yükseltmek ve Hizmeti daha da geliştirmek için, yazılımdaki yükseltmeleri otomatik olarak bilgisayarınıza yükleyebiliriz. Lisansınız, Hizmetiniz sona erdiğinde sona erecektir. Ayrıca, biz servisi yazılımı artık desteklemeyecek şekilde değiştirirsek de lisansınız sona erer. Lisansınızın sona erdiği anda, yazılımı kaldırın. Hizmet sona erdikten sonra, yazılımınızı devre dışı bırakabiliriz.
Hizmete dahil edilmiş herhangi bir yazılım veya makineyi yasanın izin verdiği ölçüler dışında parçalarına ayıramazsınız, kaynak koda dönüştüremezsiniz veya tersine mühendislik yapamazsınız.
Yazılım, Birleşik Devletler ihracat yasa ve düzenlemelerine tabidir. Yazılıma uygulanan tüm yerel ve uluslararası ihracat yasa ve düzenlemelerine uymanız gerekir. Bu yasalar, hedeflerdeki kısıtlamaları, son kullanıcıları ve son kullanımı içerir. Daha fazla bilgi için, bkz: www.microsoft.com/exporting.

10. Microsoft Passport Network.

Hizmetle kullanmanız için size Microsoft Passport Network'de kimlik bilgileri sağlayabiliriz. Microsoft Passport Network, Web sitelerinde oturumu açmanızı kolaylaştıran çok amaçlı Web hizmeti kimlik doğrulamasıdır. Microsoft Passport Network'e (bazen "çoklama" veya "birleştirme" yazılımı veya donanımı olarak adlandırılır) doğrudan erişen veya kullanan kullanıcıların sayısını azaltan bir yazılım veya bir donanım kullanmayabilirsiniz. Teslim etme ve ürünlerin ve hizmet ücretlerinin ödenmesi de dahil Microsoft Passport Network'ü destekleyen üçüncü partilerle (reklamcılar dahil) ilişki kurmak sadece sizin sorumluluğunuzdadır. Bu anlaşma, Hizmetle edindiğiniz Microsoft Passport Network kimlik bilgilerine eriştiğinizde veya bunları kullandığınızda size uygulanacaktır. Microsoft Passport Network'ü, Microsoft Passport Network'deki bir siteye veya hizmete erişim kazanmak için kullandığınızda, o site veya hizmete ait şartlar ve hükümler size de uygulanabilir. Lütfen ziyaret ettiğiniz tüm site ve servislerin kullanım şartlarına başvurun. Microsoft Passport Network'e erişiminizi, tarafımızdan belirlendiği gibi Microsoft Passport Network oturumunu açma bir süreliğine başarısız olduğunda iptal edebilir veya askıya alabiliriz. Microsoft Passport Network kimlik bilgilerinizi iptal ettiğimizde, Microsoft Passport Network'ü kullanma hakkınız hemen sona erer.

11. Performans ve Kullanım Bilgisi.

Hizmeti ve Hizmetle ilişkilendirilmiş yazılımı değerlendirmek için performans ve kullanım verisini otomatik olarak yükleyebiliriz. Bu veri, sizi kişisel olarak tanımlamaz. Hizmetle ilgili yazılımda da gösterildiği gibi kullanım verinizi (performans verinizi değil) otomatik olarak yüklenmesinden vazgeçebilirsiniz.

12. Anlaşmayı Nasıl Değiştirebiliriz.

Anlaşmayı değiştirirsek, değişiklik uygulamaya konmadan en az 30 gün içinde sizi bilgilendiririz. Değişikliği size e-posta veya çevrimiçi postalama yoluyla iletiriz. Ayrıca, size ulaşacağına inandığımız başka yollar da kullanabiliriz. Bu değişiklikleri onaylamazsanız, değişiklik uygulanmadan Hizmet kullanımınızı iptal etmelisiniz ve durdurmalısınız. Hizmet kullanımını durdurmazsanız, Hizmet kullanımınız anlaşmadaki değişikliklerle beraber devam edecektir.

13. HİÇBİR GARANTİ VERMİYORUZ.

Hizmeti "şimdiki haliyle", "tüm hatalarıyla" ve "kullanılabilir olarak" sağlıyoruz. Microsoft Şahısları açık garanti, teminat veya koşul vermez. Bu anlaşmanın değiştiremeyeceği yerel yasalar altında ek tüketici haklarınız olabilir. Yasanın izin verdiği kadar, alınıp satılabilirlik, belirli bir amaca uygunluk, ustalık çabası ve anlaşma hükümlerine uyma dahil tüm örtülü garantileri hariç bırakıyoruz.

14. SORUMLULUK SINIRI: ÖZEL DÜZELTMELERİNİZ.

Doğrudan zararları, beş dolara kadar Microsoft Şahıslarından telafi edebilirsiniz. Yasanın izin verdiği kadar, önemli kayıp kazançları, özel dolaylı veya rastlantısal zararları da içeren diğer zararları telafi edemezsiniz.
Bu sınırlandırma şu durumlarda uygulanır:
  • Hizmetle ilgili her durumda,

Yorumlar