Banka Kredileri ve Kredi Başvurusu

Artık en uygun kredi nerede bulunur, hangi banka daha hesaplı kredi veriyor, kredi hesaplama nasıl yapılır, hangi kredi size en uygun diye düşünmenize gerek yok. Enuygun.com tarafından sunulan banka kredileri karşılaştırma ve hesaplama araçları hizmetleri sayesinde birkaç tıklamayla pek çok banka kredisini karşılaştırabilir ve dilediğiniz kredi miktarına göre hesaplamada anında değişiklik yapabilirsiniz. Enuygun.com'un sağladığı İhtiyaç Kredisi, Konut Kredisi ve Taşıt Kredisi online kredi başvurusu olanaklarıyla hızlı ve etkin bir şekilde kredi başvurunuzu sonuçlandırabilirsiniz. Bankaların kredi başvurularınıza vereceği yanıtlar dönemin ekonomik koşullarına bağlı olduğu gibi başvuru yapan kişinin kredi notuna göre de değişmektedir. Kredi teklif talebinizi Cumartesi Pazar dahil haftanın her günü yapabilirsiniz. Enuygun.com, bankalar için bir kredi pazarı olmanın ötesinde, kullanıcılar için çok verimli bir karşılaştırma platformu sunuyor. Tabi kredi kartı ihtiyaçlarınız için, kredi kartı başvurusu yapmanızı kolaylaştıracak araçlar da artık Enuygun.com'da!

İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç kredisi, bankaların bireysel kredi kullandırımı kapsamında, evlilik, eşya alımı, küçük gereksinimler, tatil gibi ihtiyaçlar söz konusu olduğunda sağladıkları kredi seçenekleridir. İhtiyaç kredileri çoğunlukla bir kaç bin liraya kadar sunulur, ve oldukça az masraf ve evrak gerektirir. İhtiyaç kredilerinin kullanımı son yıllarda oldukça yüksek seviyelere gelmiş ve ülkemizde bankaların önemli gelir kalemlerinden biri halini almıştır.

Konut Kredisi / Mortgage

Konut Kredileri, yeni konut almak isteyenler ve mevcut konutlarını yenilemek isteyenlerin tercih ettiği bir banka kredi türüdür.Konut kredileri, mortgage kredilerinin yasallaşıp kredi sistemine dahil olmasıyla beraber daha uygun ve avantajlı hale gelmiş, bankalar arasında artan rekabetin etkisiyle cazip imkanlar ve düşük faizler ile kira öder gibi konut sahibi olmayı mümkün kılmıştır. Mortgage ("Morgıc", "Morgıç" ya da "Morgeyc" şeklinde okunabilir), İngilizce bir sözcüktür, ve uzun dönemli ipotekli konut kredisi anlamına gelir. Konut Kredisi ve mortgage oldukça benzer kredi türleri olsa da aralarında bazı farklar da bulunmaktadır.

Taşıt Kredisi / Araç Kredisi

Araç ya da taşıt kredisi, yaygın olarak kullanılan bir ihtiyaç kredisi türü olduğundan Enuygun.com'da farklı bir başlık altında ele alınıyor. Bu kredi başlıca sıfır ve ikinci el araçlar için düzenlenir. Kredinin miktarı ve faiz oranları, bankaya, aracın markasına, ilgili bankayla anlaşmalı olup olmamasına, ve ikinci el araçlar için aracın yaşına göre değişir. Bankalar genellikle araç satış tutarının %70-80'ine kadar olan bir miktar için kredi sağlarlar. Enuygun.com'da bütün bu kredi türlerinin yanı sıra imarlı ya da imarsız arsa alımlarınız için arsa kredisi teklif talebi de alabilirsiniz.
Bankalara göre kredi sayfalarımız: Bankalara göre hızlı ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi arama sayfalarımızı kullanarak kredi hesaplama yapabilirsiniz.

Yorumlar