Turkcell ile yurt dışında paket seçme, alma ve aşım derdine son!

Kullanımla otomatik devreye giren Akıllı Yurt Dışı tarifesi sayesinde rahat rahat konuşup internete girebilirsiniz. Kullanım yapmazsanız hiçbir ücret ödemezsiniz. Üstelik bu bayramda, yurtdışında rahat rahat bayramlaşabilmeniz için ilk 100 SMS Turkcell’in hediyesi!
Ne kadar öderim?

​Paket Süre​ Fiy​at​
Avantaj Ülkeleri​​ ​ ​​Her 30 DK ​19 TL
Her 20 MB​ 19 TL​
Uzaklar​ ​ Her 30 DK​ 49 TL​
​Her 20 MB ​49 TL
Fiyatlara tüm vergiler dahildir. (Konuşma ve SMS kulanımlarında %18 KDV ve %25 ÖİV, internet kullanımlarında %18 KDV ve %5 ÖİV)
Dakikalar SMS olarak kullanılabilir (1 dakika = 1 SMS).
Ücretlendirme periyodu, konuşmalarda 60 saniye (KKTC dahil), internet kullanımlarında 1 kb’dır.
Kampanyaya katılmak için yurt içinden ve yurt dışında gönderilen SMS’ler ücretsizdir. ​

​​
Daha Fazla Bilgi
​Akıllı Yurt Dışı dünyasından, yurt içi tarifelerinden bağımsız tüm bireysel faturalı müşteriler faydalanabilir.
Hemen geçmek için AKILLI YURTDISI yazıp 2222′ye gönderin.
3G data hatları için geçerli değildir.
Sık Sorulan Sorular
Bayrama özel 100 SMS kampanyası nedir?
​Bu bayramda; Akıllı Yurtdışı Tarifesi’ndeki müşterilerimizin yurtdışında rahat rahat bayramlaşabilmeleri için yurtdışında gönderecekleri ilk 100 SMS ücretsizdir.
Kampanya ne zamana kadar geçerlidir?
Kampanya 2-12 Ağustos 2013 arasında geçerlidir, ücretsiz SMSler 12 Ağustos 2013 akşamına kadar kullanılabilir.
Kampanyadan faydalanmak için ne yapmam gerekir?
​Katılım yapmak için ek bir işlem yapmaya gerek yoktur. Hali hazırda Akıllı Yurtdışı Tarifesi’nde olan ve bu tarihler arasında tarifeye geçen tüm müşterilerimiz faydalanabilecektir.
Hediye SMSler hangi ülkelerde geçerlidir?
​Yurtdışı dolaşım anlaşmamız olan tüm ülkelerde geçerlidir.​
Kampanyanın kullanım süresi dolduğunda bilgilendirme yapılıyor mu?
​Kampanya süresi dolduğunda, yani 12.08.2013’de SMS ile bilgilendirme yapılır.
Akıllı Yurt Dışı Tarifesi nedir?
​Ücretsiz tek bir SMS ile devreye giren Akıllı Yurt Dışı tarifesi sayesinde, her yurt dışı seyahatinde paket seçme zorunluluğu ortadan kalkıyor. Kullanımla otomatik devreye giren bu tarife ile paket aşım derdi olmadan rahat rahat konuşup internet kullanılıyor.​
Nasıl kullanılır?
Akıllı Yurt Dışı tarifesindeki müşterilerimiz, avantaj ülkelerinde yurt dışına çıktığında ilk konuşmadan itibaren her 30 dk.sı 19 TL, her 20 MB internet de 19 TL olarak ücretlendirilir.
Dakikalar hem arama hem aranmada, istenirse SMS olarak da kullanılabilir (1 dk= 1 SMS). Kullanım yapılmadığında kesinlikle hiçbir ücret ödenmez.
Uzaklar ülkelerinde ilk konuşmadan itibaren her 30 dk.sı 49 TL (1 dk= 1 SMS), her 20 MB internet de 49 TL’dir. ​
Kullanılan süreleri sorgulanabilir mi?
İnternet kullanımlarında kalan MB’ler sorgulanabilir.
“KALAN” yazıp 2222′ye gönderildiğinde veya *159#’yi tuşlayarak sahip olunan yurt dışı paketi ile ilgili kalan bilgisi sorgulanabilmektedir.

Özellik ne zaman devreye girer?
Yurt dışında ilgili ülkelerde ilk kullanım yapıldığında, yapılan kullanıma göre devreye girer.​
Nasıl dahil olunur?
AKILLI YURTDISI yazıp 2222’ye göndererek Akıllı Yurt Dışı tarifesine geçilir. Bu işlem ile müşteriye herhangi bir ücret yansıtılmaz.
Hem yurt içinden hem yurt dışından katılım sağlanabilir, 2222′ye gönderilen SMS ücretsizdir.
Ayrıca Web’den, Call Center’dan, TIM’lerden ve IVR ile işlem yapılabilir. ​
Özellik iptal edilebilir mi?
Evet, IPTAL AKILLI YURTDISI yazıp 2222’ye gönderilerek, kullanılmayan dakika/SMS ve MB ile birlikte iptal edilebilir.​
Ne kadar süre ile geçerlidir?
İlk kullanım yapıldığından itibaren 1 ay boyunca geçerlidir.​ Bu sürenin sonunda bilgilendirme SMS’i gönderilmemektedir.
Aynı dönem içinde kaç kez kullanım yapılabilir?
Kullanım devam ettiği sürece her 30 dk. (SMS) ve her 20 MB tekrar edecek şekilde devam eder.​
Diğer yurt dışı paketleriyle beraber kullanılabilir mi?
Daha önceden alınmış yurt dışı paketi varsa, üzerine Akıllı Yurt Dışı Tarifesi tanımlanabilir. Diğer yurt dışı paketinin içeriği bitince paket aşımına geçilmemesi için Akıllı Yurt Dışı Tarifesi devreye girer.
Akıllı Yurt Dışı Tarifesi’nin üzerine, iptal edilmeden başka yurt dışı paketi alınamamaktadır.
Hangi ülkelerde geçerlidir?

Akıllı Yurt Dışı Avantaj Konuşma ve İnternet: ABD, Almanya, Arnavutluk, Andora, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Kanada, Karadağ, Kosova, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Makao, Makedonya, Malta, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Sırbistan, San Marino, Suudi Arabistan, Ukrayna, Yunanistan ve KKTC
Akıllı Yurt Dışı Uzaklar Konuşma: Afganistan, Anguila, Antigua & Barbuda, Arjantin, Aruba, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Barbados, Belize, Benin, Botsvana, Brezilya, Brunei, Burkina Faso, Cape Verde (Yeşilburun Adaları), Cebelitarık, Cezayir, Çad, Doğu Timor, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, El Salvador, Endonezya, Ermenistan, Faroe Adaları, Fas, Fiji, Filistin, Gambiya, Gana, Gine, Grenada, Grönland, Guatemala, Güney Afrika, Güney Kore, Gürcistan, Hollanda Antilleri, Haiti, Hindistan, Honduras, Irak, İran, İsrail, Japonya, Jersey Adası, Kamboçya, Kanal Adaları, Katar, Kayman Adaları, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Kiş Adası (İran), Kongo, Kosta Rika, Kuveyt, Laos, Lesoto Krallığı, Liberya, Libya, Lübnan, Madagaskar, Malawi, Mayotte, Meksika, Mısır, Moldova, Montserrat, Moris Adaları, Mozambik, Namibya, Nepal, Nijerya, Nikaragua, Orta Afrika Cumhuriyeti, Özbekistan, Pakistan, Papua Yeni Gine, Peru, Porto Riko, Reünyon, Ruanda, Seyşel Adaları, Sierra Leone, Singapur, Sri Lanka, St. Kitts & Nevis, St. Lucia, St. Vinsent, Sudan, Suriname, Svaziland Krallığı, Şili, Tacikistan, Tayland, Tayvan, Togo, Tonga, Trinidad & Tobago, Uganda, Uruguay, Ürdün, Vanuatu Cumhuriyeti, Venezuela, Vietnam, Virjin Adaları, Yemen, Zambiya, Zimbabve
Akıllı Yurt Dışı Uzaklar İnternet: Arjantin, Aruba, Azerbaycan, B. Karayipler, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Bangladeş, Benin, Brezilya, Cebelitarık, Cezayir, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya, Ermenistan, Faroe Adaları, Fas, Fiji, Filipinler, Filistin, Gana, Grönland, Guatemala, Guyana, Güney Afrika, Güney Kore, Gürcistan, Hollanda Antilleri, Haiti, Hindistan, Irak, İran, İsrail, Jamaika, Jersey Adası, Kamboçya, Kanal Adaları, Katar, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Kolombiya, Kuveyt, Lübnan, Madagaskar, Maldivler, Malezya, Man Adası, Mayotte, Meksika, Mısır, Moldova, Moris Adaları , Moritanya, Mozambik, Namibya, Nepal, Nijer, Nijerya, Nikaragua, Özbekistan, Papua Yeni Gine, Pakistan, Panama, Peru, Porto Riko, Senegal, Singapur, Sri Lanka, Sudan, Suriname, Şili, Tacikistan, Tanzanya, Tayland, Tayvan, Tunus, Uganda, Umman, Uruguay Ürdün, Vietnam, Virjin Adaları, Yemen ​​

Özel Servis Numaraları ve 444’lü Aramalar
444 aramalarını, Akıllı Yurt Dışı Dünyası kapsamında yapabilirsiniz.
755’li numaralara yapılan aramalar, varsa yurt dışı paketiniz kapsamındadır, paketiniz yoksa Turkcell Dünya Tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
118’li numaralar, Turkcell alan kodundan sonra ilk 3 hanesi 755, 757, 758 ile başlayan numaralar, kısa numaralar, yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramalar da aynı şekilde varsa yurt dışı paketiniz kapsamındadır. Paketiniz yoksa Turkcell Dünya Tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Yorumlar