Esesli Eskişehirn En Büyük Sesli Sohbet Sitesi

Selam Aleyküm Abilerim. 

GüzEl bir esesli buluşması'nın yorgunluğunun ardın'dAn bazı konuları samimice cevaplamak istiyorum. 

Öncelikle "selim demircioğlu" abime duyarlı davranıp oraya gelmesi ve bizleri ziyare etmesi beni çok mutlu etti. KendisiNe çok teşekkür ediyorum. 

Evet bizler tam anlamıyla eskişehirspor temsil etmiyoruz Tüm Dünyadaki Eskişehirlilere Ve Eskişehirli olmayanlarada Yani herkeze hitap ediyoruz ama nede olsa esesliyiz. 
bu değişmez bir gerçek 8 yılda 35 şehir bunun 5 yıl üst üste istanbulda her yıl bayramlarda olmak üzere Hollanda, Almanya , Fransa, toplam 45 buluşma düzenledik 350-450 kişi gibi rakamlara ulaştık evet bizlerde binleri bulabilirdik. ama ? 
Aile ve seviyeli duruşumuz radikal kurallarımız ve seviyeli duruşumuz nedeniyle rakamların çok önemi yok önemli olan dost kazanılması birgün bir çayının bir selamının alına bilmesiydi. 
Amaçımız Seviyeli Bir Ortamda insanları bir araya getirip onları tanıştırmaktı. tabiki zor kolay değil ne zorluklar çektik 8 yıllık zaman içinde , ama hepsi ayrı bir teçrübe oldu ama bizler bir çok görsel ve yazılı Medya radyo kanallarına konu olduk. 
kendi çapımızda emek verdik ve bişeyler yapmaya çalıştık, ama her gelen kişi ve gittiğimiz her yerde eskişehirli olmanın farkını gördük esesli dediğimizde siz bizdensiniz. hatta ailemizsiniz dediler buda eskişehir insanın ne kadar bir birine bağlı olduğunu gösterdi bizlere. 

Her ne kadar biz tam anlamıyla eskişehirin sitesi olmasakta bir dünya sitesi olmaya çalışsakta Eskişehirli kişi çoğunluğu hep daha fazla oldu. 2009 yılında eskişehir "serdivan cafede" buluşma düzenledik ve çok kalabalık bir grupla karşılaştık ailevi sıcak samimi , 
bizler buluşmalarımızda eğlence sanatçılar ve sohbet çünkü biz müzik ve arkadaşlık üstüne kurduk siteyi. daha sonra istanbulda eseslispor adında bir halısaha takımı kurduk eskişehir formalarını giydik ve kuyumcu kent turnuvalarına katıldık eskişehirspor bayrakları ile arkadaşlarımız bizlere destek oldular . 
ve daha bir çok etkinlik ve organizasyon Düzenledik..... 

Web Sitemize Gelen Ve Esesli Çatısı Altında Toplanan İnsanları Buluşmalar Konserler Düzenleyerek Bir Araya Getirdik Türkiyenin Bir çok şehrinde Ve Avrupada Gurbetçi Kardeşlerimizide Elimizden Geldiğince Güçümüz Yettiğince En Güzelini Yapmaya çalıştık. Hiç Bir beklenti Veya Karşılık Almadan 

Ama Eskişehir Spor Ve Eskişehirli Hemşerilerimiz içinDe Elimizden Geleni Her Zaman Yapmaya hazırız. nede olsa Esesliyiz. 

2011'de daha Güzel Ve Ciddi Projelerimiz Var bu Yönde Çalışmalarımız Devam Ediyor... 


2009 OLAY TV ESESLİ PROGRAMI VİDEO TIKLA İZLE 
ESESLİ HOLLANDA BULUŞMA RESİMLERİ 

ESESLİ 2008 İSTANBUL BULUŞMASI RESİMLERİ 

ESESLİ ESKİŞEHİR BULUŞMASI RESİMLERİ 

ESKİŞEHİR SERDİVAN CAFE BULUŞMASI VİDEO 

Tüm Videolari izlemek için Tıkla 
http://www.esesli.com

Yorumlar