en büyük sesli chat ve arkadaşlık hizmeti veren esesli

internetin artık eğlenceli ve sesli yüzü olan sesli sohbet siteleri arasında bir site kalitesini ve seviyesini en güzel şekilde gösteriyor.

size bügün bu yazımda esesli.com sitesinden bahsedicem dünyanin en büyük sesli chat sitesi olan esesli arkadaşlık ve sohbet hizmeti yanı sira kullanıcılarına . bir çok alanda real alternatifler sunuyor google aramlarında bir çok esesli video ve esesli resimleri ön plana çıkıyor . yaptıkları buluşmalarla kendisinden çok söz ettiren bu site zaman içinde eminim çok iyi yerlerde olucaktır .

Türkiye'nin bir çok ilinde ve avrupa ülkelerinde 2005 yılından bu yana düzenlenen arkadaşlık buluşmaları ve tv organizasyonları sitenin kalitesini ortaya koyuyor bügüne kadar yüzlerce sanatçıyı misafir eden esesli user lerine çok keyifli bir ortam sunuyor.

dünyanın bir çok ülkesinde tanınan ve bilinen esesli sitesi gittikçe bir çığ gibi büyümeye devam edicektir kaliteli hizmet sunan bütün internet siteleri verdikleri emeğin karşılığını mutlaka alıçaktır reklam atmadan emek çalmadan ve kimseyi rahatsız etmeden sadece yaptıklarıyla ortada olan esesli sitesi büyük olmayı hak ediyor.

sesli panel tasarımı konusunda profesyonel bir hizmet sunan eseslipanel ve eseslioda satışı olarak tüm sesli chat sitelerine verdiği destek ile her zaman kendisinden söz ettiriyor .

sesliChat Nedir?

Bir WebSitesi Üzerinden Bir yada Birden Fazla Kişilerle WebCamerası ve Mikrofonla Sesli Bir Şekilde Karşı Tarafla Konuşmayı Sağlayan Platformdur.

SesliChat'e Nasıl Girebilirim?

SesliChat'e Girebilmek İçin SpeakyChat.Exe'yi İndirip Yüklemeniz Lazım.

SpeakyChat.Exe İndirdim Ama Hala Giremiyorum?

IE (Internet Explorer Kullanmanızı Tavsiye Ederim), Çünkü IE Speaky İçin En El Verişli ve Basit Tarayıcıdır. Mozilla,Opera,FireFox ve Google Chrome Yerine IE Kullanırsanız Herhangi Bir Problem Yaşamassınız.

Yorumlar