çiftlik bank kazanç tablosu 2017



Çiftlik Bank Soru Cevap

Çiftlik Bank'a yatırım yaptığınızda dikkat edilmesi gereken hususları sizin için bir araya topladık. Sistem sağlıklı çalışsada ufak tefek bilmeniz gereken mevzular var. Sonra neden söz verilen tutarı kazanamadım gibi sorunlar ile karşılamamanız için gerekli tüm bilgileri sizin için buraya topladık.

Çiftlik Bank'a nasıl üye olunur?

 bölümünde nasıl üye olabileceğinizi görselli bir şekilde anlattık.

Çiftlik Bank'a nasıl yatırım yapabilirim?

EFT veya Papara ile para yatırma işlemi yapabilirsiniz. Yatırılabileceğiniz asgari tutar 20,00 TL'dir. Bununla bir adet 'Manisa Tavuğu' ve 1 TL'lik yem satın alabilirsiniz.

Çiftlik Bank'tan nasıl para çekebilirim?

Yine EFT veya Papara yolu ile en az 10 TL'lik çekim yapabilirsiniz. Papara ile yapılan çekimler anında Papara hesabınıza aktarılır. Çekimler ücretsizdir.

PAPARA nedir?

Çiftlik Bank'a para yatırmanın en kolay yolu diyebilirim. Daha önce PAYPAL kullananlar için bilindik bir sistemdir. Yatırmak istediğiniz tutarı PAPARA'ya aktardıktan sonra kolaylıkla 'Altın Satın Al' bölümünden Papara hesabınızadaki para ile altın alımı yapabilirsiniz. Para çekmek istediğiniz zaman 'Para Çek' bölümünü kullanın. Çektiğiniz tutar Papara hesabınıza aktarılacaktır.  Bu yüzden üye olduktan sonra kendinize birde papara hesabı açın ve Çiftlik Bank 'Cüzdan Hesabı' bölümünde Papara Cüzdan Numaranızı kaydedin. Para aktarma işlemleri ücretsizdir.

Yorumlar