Hafta Sonu ve Tatil Günlerde Açık Banka Şubeleri

hafta sonu cumartesi pazar bayram resmi tatil açık olan bankalar

Bazı bankalar büyük alışveriş merkezlerine açmış oldukları şubelerinde cumartesi ve pazar günleri olan yoğunluğu dikkate alarak bu yoğunluğu fırsata çevirmek amacı ile hafta sonu ve tatil günlerinde bu şubelerini açık tutuyorlar. Genellikle alışveriş merkezlerinde yer alan banka şubelerinde gerçekleştirilen uygulama sayesinde artık Cumartesi ya da Pazar günleri de bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Ayrıca bayram ya da resmi tatil günlerinde de açık olabilen bu banka şubeleri akşam geç saatlere kadar da açık olabiliyorlar.
.
Hafta sonu ya da öğle tatillerinde açık banka şubelerine aşağıdaki linklerimizden ulaşabilirsiniz.
.
Hafta sonu açık Akbank Şubeleri
.
Akbank’ın sitesi üzerinde şube arama bölümünde Akbank şubesini aramış olduğunuz ili seçip Şube Özelliği kısmından da Haftasonu Açık seçerseniz hafta sonunda açık Akbank şubelerine ulaşabiliyorsunuz. İlgili sayfaya BURADAN ulaşabilirsiniz.
.
Hafta sonu açık Yapı Kredi Bankası Şubeleri
.
Yapı Kredi Bankası da internet sitesi üzerinden Cumartesi, Pazar günleri haftasonu çalışan şubelerinin listesini yayınlıyor. Resmi tatil günlerinde Açık Yapı Kredi Bankası şubeleri ve bu şubelerin çalışma saatlerine BURADAN ulaşabilirsiniz.
.
Hafta sonu Açık PTT Bank Şubeleri
.
PTT Bank da bazı şubelerini tüm gün boyunca gece ve gündüz olarak çalıştırıyor ve bazı şubelerini de hafta sonları çalıştırıyor. Sizler de Cumartesi ve Pazar günleri açık PTT Bank şubelerine ulaşmak ve çalışma saatlerini görebilmek için BURADAN şubeleri sorgulayabilirsiniz. Şubelerin detayında çalışma saatleri ve çalışma günleri yazıyor. Cumartesi ve Pazar günü çalışan şebeleri şube detaylarında gösteriyor sistem…

 Sponsorlu Bağlantılar Cumartesi Günü Bankalar Açık Olur mu _ Cumartesi Günü Bankalar Açık Oluyor mu? Cumartesi Günü Bankalar Açık ...

cumartesi pazar bankalar açık olmazlar. cumartesi günü sadece bankanın kendi iç mesaisi olur. müşteri almadan içeride çalışırlar. şimdi teorik olarak kapalı oluyor fakat pratikte açık. yine de işlem mişlem yaptıramayacağın gerçeğini değiştirmiyor bu.

Yorumlar