facebook şifrem çalındı kırıldı nasıl geri alıcam?

facebook şifrem çalındı kırıldı nasıl geri alıcam?facebook şifre çalma,
facebook şifre kırma yöntemleri,
facebook şifre kırma programsız,
facebook şifre kırma programı indir,
facebook şifre kırma programı,
facebook şifre kırma programı indir gezginler,
facebook şifre kırma indir,
facebook şifre kırma programı indir 2012,


Facebook Password Decryptor, popüler internet tarayıcılarına kayıtlı olan fakat unuttuğunuz Facebook şifrenizi bulmanıza yardım etmek için tasarlanmış kullanışlı bir uygulamadır. Bu program şifrenizi unuttuğunuzda ve farklı bir tarayıcıdan Facebook'a girmeniz gerektiğinde size yarcımcı olur.

Genellikle kullanıcılar gün içinde sık giriş yaptığı internet sitelerinin şifrelerini aynı yapar. Ama internet tarayıcılarının neredeyse tümünde bulunan şifre kaydetme özelliği sayesinde bir süre sonra şifremizi unutabiliriz. Sizde böyle bir durumla karşı karşıya kalırsanız bu program sizi kurtarmak için, internet tarayıcılarınıza kayıtlı şifreleri tarayarak unuttuğunuz Facebook şifrenizi bulmaya yarar.

Programın arayüzü oldukça basit. Tek bir tuş ile bilgisayarınızda yüklü tüm internet tarayıcılarınız için tarama başlatabilirsiniz. Tarama işlemi oldukça hızlı ve bittikten sonra liste olarak karşınıza kayıtlı şifreleri çıkartıyor. Bu şifreleri düz yazı,HTML ve XML dosyası olarak kaydedebilirsiniz.

Sistem kaynaklarını çok az kullanan uygulama bilgisayarınızın performansını etkilemez.

Not: Reklam destekli çalışan bu uygulama yükleme esnasında internet tarayıcınız için sisteminizde bulunandan farklı ana sayfa, arama motoru ve araç çubuğu yüklemenizi isteyebilir. Programın çalışması için gerekli olmayan bu aşamaları atlayabilirsiniz.












Yorumlar